Klikka et näha rohkem tooteid
Tooteid ei leitud

Külmkapimagnet

Rahvusliku mustriga külmkapimagnet. Magnetil on tekst “Ega see pole rikas kel palju on, vaid see on rikas, kes omaga rahul on”

1,60 €
Seotud tooted
Täpsem informatsioon

Rahvusliku mustriga külmkapimagnet. Magnetil on tekst “Ega see pole rikas kel palju on, vaid see on rikas, kes omaga rahul on”

Toote detailid
112
Arvustused
Kommentaare ei ole
6 teist toodet samas kategoorias:
14,00 €
Iidsed Hiina Tarkused on maagiline purgike, täidetud 89 sajandite vältel järgi proovitud tarkuseteraga. Number 8 sümboliseerib Hiinas õnne ja number 9 harmooniat.
18,00 €
Terve purgitäis õnne ehk 7 x 7 head mõtet, mis aitavad mõista, mis on õnn, kuidas seda ära tunda ja hoida.Hoidist kaunistab eestlaste iidne õnnesümbol kaheksakand ehk õnnetäht. Tähendusrikkust lisab ka õnnenumber 7 ....
16,00 €
101 positiivset vanarahvatarkust ja vanasõna ühes purgis. Väja valitud lastele sobilikud tarkuseterad, samuti abivahend käitumisõpetusel. Purgi suurus 500ml
20,00 €
Eesti vanasõnadest koosnev kinkekomplekt, kuhu kuuluvad suur Tarkuste purk sisaldades 101 positiivset Eesti vanasõna ja 4 külmkapimagnetit erinevate vanasõnadega ning rahvuslike mustritega.
16,00 €
101 head juhtimismõtet maailma erinevatelt “juhtimisgurudelt” ja suurtelt mõtlejatelt. Sobib “mentoriks” nii töölauale kui ka koju. Tarkusest on tulu! NÜÜD SAADAVAL KA INGLISE KEELSE VARIANDINA!
14,00 €
Need on tarkuseterad, mis hoiavad Sind iga päev armastuse lainel (200ml) Oleme kokku kogunud 33 tarkusetera, mis kuluvad marjaks ära, kui soovid teha kellelegi väga erilist kingitust või jääb endal sõnadest puudu….

Menüü

Seaded

Jaga