Klikka et näha rohkem tooteid
Tooteid ei leitud

Iidsed Hiina tarkused 200ml

Iidsed Hiina Tarkused on maagiline purgike, täidetud 89 sajandite vältel järgi proovitud tarkuseteraga. Number 8 sümboliseerib Hiinas õnne ja number 9 harmooniat.

14,00 €
Seotud tooted
Täpsem informatsioon

Näiteid: - Kes hommikul metsa istutab, ei tohiks loota, et ta samal õhtul sealt juba saelaudu saab. - Kui sa ojast jood, pea meeles allikat. - See, kes küsib, on rumal viis minutit, see, kes ei küsi, jääb aga igavesti lolliks.

Toote detailid
413

Lisainfo

Color
Enable Recurring Profile
Featured
Suurus
EstIndi muster
Sokisuurused
Kinnaste suurus
Värvus
pohivarv
puiduliik
toode
Labida kuju
karbi suurus
Mustri valik
Mütsi suurus
valik keel
Viimistlus
Mõõdud
Koti mõõdud
Muster
Komplekt
Vaiba värv
Rinnamärgi pilt
Pildi valik
Padja mõõdud
Vali pilt
Width
Height
Depth
Arvustused
Kommentaare ei ole
6 teist toodet samas kategoorias:
1,60 €
Rahvusliku seelikumustriga külmkapimagnet. Magnetil on kiri “Kes armastust külvab, see armastust leikab”
16,00 €
101 head juhtimismõtet maailma erinevatelt “juhtimisgurudelt” ja suurtelt mõtlejatelt. Sobib “mentoriks” nii töölauale kui ka koju. Tarkusest on tulu! NÜÜD SAADAVAL KA INGLISE KEELSE VARIANDINA!
14,00 €
101 positiivset Eesti vanarahvatarkust ja vanasõna ühes purgis. Purgi suurus 200 ml. Rullikeeratud paberite värv võib varieeruda! Purki on võimalik tellida neljas erinevas keeles: eesti keeles, inglise keeles, vene...
18,00 €
Terve purgitäis õnne ehk 7 x 7 head mõtet, mis aitavad mõista, mis on õnn, kuidas seda ära tunda ja hoida.Hoidist kaunistab eestlaste iidne õnnesümbol kaheksakand ehk õnnetäht. Tähendusrikkust lisab ka õnnenumber 7 ....
14,00 €
Need on tarkuseterad, mis hoiavad Sind iga päev armastuse lainel (200ml) Oleme kokku kogunud 33 tarkusetera, mis kuluvad marjaks ära, kui soovid teha kellelegi väga erilist kingitust või jääb endal sõnadest puudu….

Menüü

Seaded

Jaga